O pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach. Historia kultury sub specie culinaria (DODRUK)

  • Autor: Łeńska-Bąk Katarzyna
  • Załącznik:
    ZobaczPobierz
    Lenska-Bak-O-pokarmach-spis-tresci.pdf Pobierz
  • ISBN: 978-83-7395-387-1
  • ISSN:
  • Format: A5
  • Rok wydania: 2010
  • Liczba stron: 328
  • Oprawa:
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego

Rabat:80% 6,93 zł*

Sens humanistyki dzisiaj

  • Autor: Brzozowski J., Hennel-Brzozowska A., Lenart M. (re
  • ISBN: 978-83-65432-19-3
  • ISSN:
  • Format: A5
  • Rok wydania: 2016
  • Liczba stron: 178
  • Oprawa:
  • Wydawnictwo: Wydawnictwo SCRIPTUM - Kraków

Rabat:80% 3,15 zł*