Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska (WERSJA ELEKTRONICZNA)
- Autor: Przymuszała Lidia, Świtała-Trybek Dorota
- Załącznik:
Zobacz Pobierz Przymuszala_Switala-Trybek__Leksykon_dziedzictwa_kulinarnego.indd.pdf Pobierz - ISBN: 978-83-7395-919-4
- ISSN:
- Format: B5
- Rok wydania: 2021
- Liczba stron: 558, oprawa twarda
- Oprawa:
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Oposkiego
0,00 zł*
- Autor: Świtała-Trybek Dorota, Przymuszała Lidia
- Załącznik:
Zobacz Pobierz spis_tresci_Dobry_zur.pdf Pobierz - ISBN: 978-83-7395-804-3
- ISSN:
- Format: B5
- Rok wydania: 2018
- Liczba stron: 304
- Oprawa:
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego
0,00 zł*